Mercure Jelenia Góra

Wizyta online w Minibrowarze Starej Zajezdni Kraków by DeSilva

Zachowując wszelkie środki ostrożności, dbamy nie tylko o bezpieczeństwo podczas pobytu w hotelu i naszych salach konferencyjnych, ale również o rozrywkę w czasie wolnym.

Zapraszamy do wspólnego zwiedzania browaru DeSilva połączonego z degustacją piwa.

Szlakiem piwnym online w Minibrowarze

Zapraszamy do zwiedzania Minibrowaru Starej Zajezdni Kraków by DeSilva.

Bez wychodzenia z domu, biura czy sali szkoleniowej możesz poczuć wyjątkowy klimat minibrowaru i stać się częścią tego miejsca.

Przed zaplanowanym terminem realizacji, do każdego z uczestników, dostarczymy przesyłkę o zawartości niezbędnej do przeprowadzenia degustacji [m.in. cztery, różne, wybrane wcześniej rodzaje piwa]. Piwo przewożone jest w butelkach, w specjalnych termoboxach dla maksymalnego utrzymania świeżości trunków.

Na krakowskim Kazimierzu NIE RUSZAJĄC SIĘ Z HOTELU

Nie wychodząc z hotelu przeniesiemy Was na krakowski Kazimierz, gdzie spotkacie się z Głównym Piwowarem, czyli najważniejszą postacią w browarze.

Pokażemy Wam przepiękny budynek, który ma ponad stuletnią historię i niepowtarzalny klimat. Nie rozłączając się, przejdziemy do jego wnętrz, aby dotrzeć do tzw. źródła. Razem zajrzymy do wszystkich zakątków i zbadamy przeznaczenie każdego ze znajdujących się tam urządzeń.

Degustacja piwa INNE PRZYJEMNOŚCI

Gdy już dowiemy się absolutnie wszystkiego, co Mistrz może nam zdradzić, przejdziemy do wspólnej degustacji i wymiany poglądów.

W trakcie degustacji uczestnicy będą mieli do wykonania zadania związane z butelkami, na których, w miejscu nazwy i gatunku piwa, widnieją jedynie numerki, a także z zawartością nieopisanych saszetek zawierających różne składniki używane podczas produkcji tego znakomitego trunku.

Po degustacji, do każdego piwa pojawią się zagadki, dla osób z największą wiedzą przewidujemy atrakcyjne nagrody.

Specjalne menu NA ZAMÓWIENIE

Do degustacji możemy przygotować Wam przekąski w formie orzeszków, precli, cebulowych krążków i innych, a nasz Szef Kuchni chętnie zaproponuje specjalne menu [lunch lub kolacja] odpowiednie do złocistego trunku.

Skontaktuj się z nami

Jesteś zainteresowany?

W celu uzyskania szczegółowych informacji na temat naszej oferty
skontaktuj się z naszym działem sprzedaży:

Teresa Puchacz
E-mail: h3408-SL1@accor.com
Tel.: +48 75 75 49 348

Joanna Sadłowska-Kałucka
E-mail: h3408-SL@accor.com
Tel.: +48502198210

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close