Mercure Jelenia Góra
Restaurant Self-made products

You are welcome to try delicious Polish and world cuisine dishes that are combined in a surprising way, as well as regional dishes from Lower Silesia and Silesian cuisine.

The chef, Elżbieta Dziedzic, cares for the taste and quality of dishes and focuses on the details in her work and is bases her cooking on self-made products. Fusion cuisine enthusiast, whose philosophy is to combine various culinary traditions in one dish.

See our MENU

Table reservation:
tel. +48 790 293 437
mail: H3408-FB@accor.com

LOBBY BAR Meeting in a good atmosphere

Welcome to the new minimalist lobby bar with a TV screen and a free internet station. We offer a wide selection of drinks, cocktails, regional beers and light snacks.

It is a perfect place for business meetings or evening relaxation.

DeSilva Natural Farm Ekologiczna, własna

Ideą NATURAL MEAT, propagowaną przez DeSilva Naturl Farm, jest produkcja wysokiej jakości mięsa wołowego z bydła rasy Highland.

Ten wyjątkowy chów, dzięki bogatym w zioła naturalnym pastwiskom, dostarcza wołowinę o niskiej zawartości tłuszczu okrywowego i jednocześnie wysokich walorach kulinarnych.

W daniach z naszego menu wykorzystuje się mięsa pochodzące z tej własnej i ekologicznej hodowli.

Skosztuj i dziel z nami idęę NATURAL MEAT!

KONTAKTU

Zapraszamy do

Joanna Kasprzycka

Food & Beverage Manager

Tel.: 790 293 437

Email: H3408-FB@accor.com

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close