Mercure Jelenia Góra
Restauracja Produkty własnego wyrobu

Zapraszamy do skosztowania wyśmienitych dań kuchni polskiej oraz kuchni świata, które połączone są ze sobą w zaskakujący sposób. Znajdą Państwo u nas również dania regionalne dolnośląskie oraz dania kuchni śląskiej.

O smak i jakość potraw dba szef kuchni, Elżbieta Dziedzic, która w swojej pracy skupia się na szczegółach i bazuje na produktach własnego wyrobu. Miłośniczka kuchni fusion, której filozofia polega na łączeniu różnorodnych tradycji kulinarnych w jednym daniu.

Zobacz nasze MENU

Rezerwacja stolika:
tel. +48 790 293 437
mail: H3408-FB@accor.com

Lobby Bar Spotkanie w dobrym klimacie

Zapraszamy do nowego minimalistycznego lobby baru z ekranem TV i bezpłatnym stanowiskiem internetowym. Oferujemy duży wybór drinków, koktajli, regionalnych piw i lekkich przekąsek. 

Jest to doskonałe miejsce biznesowych spotkań, czy wieczornego relaksu.

DeSilva Natural Farm Ekologiczna, własna

Ideą NATURAL MEAT, propagowaną przez DeSilva Naturl Farm, jest produkcja wysokiej jakości mięsa wołowego z bydła rasy Highland.

Ten wyjątkowy chów, dzięki bogatym w zioła naturalnym pastwiskom, dostarcza wołowinę o niskiej zawartości tłuszczu okrywowego i jednocześnie wysokich walorach kulinarnych.

W daniach z naszego menu wykorzystuje się mięsa pochodzące z tej własnej i ekologicznej hodowli.

Skosztuj i dziel z nami idęę NATURAL MEAT!

KONTAKTU

Zapraszamy do

Joanna Kasprzycka

Food & Beverage Manager

Tel.: 790 293 437

Email: H3408-FB@accor.com

Pozostałe pakiety

Zobacz nasze

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij